Simpatičan dečiji film „Mali veseljak“ i odličan „Staljinova smrt“ se daju u novosadskom bioskopu!!!

24/02/2018

Novi Sad- U prelepom vojvodjanskom gradu, uvek ima dešavanja. U bioskopu se daju filmovi za mlde i filmovi za celu porodicu. Prošetajte pored Dunava, i posle šetnje, odmorite se i zabavite uz odlične filmove.

m>Film MALI VESELJAK

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskirinkao planove bande.

Režiseri: Simen Alsvik, Will Ashurst
Scenaristi: Simen Alsvik, Will Ashurst
Trajanje:73 min
Zemlja porekla:Norveška

25. februar 2018. godine

početak od 17,30 časova

Cena karte 300 dinara               Film  STALJINOVA SMRT

Politički život Sovjetskog Saveza 50-ih godina HH veka dobija crnohumornu formu u filmu „Staljinova smrt“, majstora političke satire Armanda Lanučija. Ekranizacija francuskog stripa „La Mort de Staline“ stavlja u fokus političke mahinacije i previranja u SSSR-u posle smrti nekadašnjeg sovjetskog lidera Josifa Visarionoviča Staljina, i prikazuje ih na najzabavniji način. Kombinujući intrigu i napetost sa parodijom, ova drska komedija – ne bez doze uobičajenih zapadnih stereotipa kada je reč o Rusiji i Rusima – ima urnebesnu atmosferu kakvu imaju najbolje engleske komedije, koju stvara izvanredna glumačka postava.

Režiser: Armando Iannucci
Scenarista: Armando Iannucci
Glumci: Adrian Mcloughlin, Jeffrey Tambor, Steve Buscemi
Trajanje:106 min
Zemlja porekla:Velika Britanija, Francuska

25. februar 2018. godine

Početak U 21 čas

Cena 300 dinara

SRBIJA GRADOVI