PUTNIK stiže sa MALIM VESELJAKOM: BROD SPASILAC „uplovljava“ u gornjomilanovački bioskop!!!

  • Autor: Ljubica Sokić/Ž.P.

03/02/2018

G. Milanovac- Filmovi za svačiju dušu, od animiranog filma za najmladje do onih za starije, koji su  željni uzbudljivih filmova!!!

trong>          Animirani film: MALI VESELJAK: BROD SPASILAC (sinhronizovan)

Mali remorker, brodić uz koji su mnoge generacije odrasle vraća se na veliko platno!

Mali veseljak: brod spasilac je animirani film koji će osvojiti srca mališana, a mame i tate prisetiti na njihova detinjstva!

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Ilajas pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Ilajas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskirinkao planove bande.

Raspored projekcija:
5. februar 2018. u 18:00 časova
7. februar 2018. u 18:00 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice: 200 dinara

                                                            Film: PUTNIK

Majkl je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Majkl, kojeg tumači Lijam Nison, susreće se s ponudom koju ne može da odbije pa biva prisiljen da identifikuje skrivenog putnika, uljeza na svom vozu, pre poslednjeg zaustavljanja. U bici s vremenom on pokušava da razreši nametnutu zagonetku. Uskoro shvata da je nesvesno namamljen u kriminalnu zaveru i da potpomaže smrtonosni plan koji počinje da se odvija pred njegovim očima. U Majklovim rukama je sudbina njegove porodice i svih putnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.

Ovaj intenzivni, inteligentni akcioni triler na velike ekrane donosi pravu filmsku poslasticu za sve ljubitelje kvalitetne kombinacije misterije, napetosti i akcije. Napeta filmska priča o biznismenu koji je uhvaćen u kriminalnim radnjama, jednog naizgled običnog dana, kada se vraćao kući sa posla.

Originalni naslov: The Commuter
Dužina trajanja filma: 104 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: triler, akcija
Glumci: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill
Režiser: Jaume Collet-Serra
Distributer: Taramount film

Raspored projekcija:
Ponedeljak, 5. februar 2018.
Sreda, 7. februar 2018.

Početak projekcija: 20 časova

VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

SRBIJA GRADOVI