Promocijim „Tradicija budućnosti“, na Sajmu se predstavila Turistička organizacija grada Kruševca!!!

26/02/2018

Pod sloganom „Odmor te čeka“, održan je 40. jubilarni sajam turizma u Beogradu.Promocijim „Tradicija budućnosti“, na Sajmu se predstavlja Turistička organizacija grada Kruševca i Specijalna bolnica Ribarska Banja. Akcenat je bio na manifestacionom turizmu u gradu.

trong>U subotu, trećeg dana Sajma, na štandu Turističke organizacije grada Kruševca i Specijalne bolnice Ribarska Banja, bilo je veoma živo. Knez Lazar sa kneginjom Milicom i vitez sa dvorskim damama najavili su manifestacije “Viteški megdan u Lazarevom gradu” i “Srednjovekovno venčanje”. 

Delegacija Udruženja Kruševljana u Beogradu i gradonačelnik grada Stavrosa sa saradnicima, posetili su naš štand i razgovarali sa gradonačelnikom grada Kruševca, Jasminom Palurović i direktorkom Turističke organizacije grada Kruševca, Suzanom Milosavljević. 

Predstavnici balonarskog kluba “Dambos” su najavili “3. Međunarodni festival balona” a Željko Vasić je svoj koncert 8. marta u Kruševcu.

Privatni smeštaj u Ribarskoj Banji “Ribarski konaci” je predstavio svoje smeštajne kapacitete i program lekovitih čajeva, dok su maratonci pozivali na 3. KRUŠEVAČKI POLUMARATON, 18. marta u organizaciji ARK Maratonac.

Štand Turističke organizacije grada Kruševca posetili su i mladi i talentovani glumci, Miloš Đurović (Kruševljanin), (Gavrilo Princip i Stefan Prvovenčani-“Nemanjići”) sa koleginicama, zvezdama serije “Senke nad Balkanom”.

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI