Priznanje vlasniku firme „Stublina“ iz okoline Aranđelovca za preduzetnika godine!!!

25/02/2018

VLASNIK kompanije „Stublina“, Radovan Milojević iz Stojnika kod Aranđelovca, dobitnik je prestižnog priznanja Preduzetnik godine koje dodeljuje revizorska kuća „Ernst Jang“. 

style=“text-align: center;“>foto Stublina d.o.o.

Priznanje se dodeljuje šestu godinu. Pored glavne nagrade, priznanja su uručena Milisavu Novičiću, vlasniku kompanije „Unipromet“ kao brzorastućem preduzetniku godine i Miroslavu Kovačeviću koji stoji ispred porodične kompanije „Vinarija Kovačević“. On je nagrađen kao inovativni preduzetnik godine.

– Ovo izuzetno priznanje, koje mi je uručeno na osnovu fantastičnih uspeha kompanije „Stublina“, predstavlja krunu uspeha našeg poslovanja – rekao je Radovan Milojević. – Ispred čitavog tima kompanije koja niže uspehe već 25 godina, ponosan sam na to što je naš trud primećen.

Kompanija „Stublina“ osnovana je 1993. godine, a danas je u rad kompanije aktivno uključena i druga generacija porodice Milojević. „Stublina“ se uspešno bavi proizvodnjom velikog broja artikala iz oblasti okova za aluminijumsku stolariju. U svom proizvodnom asortimanu „Stublina“ ima preko 800 gotovih proizvoda za potrebe domaćeg i stranog tržišta.

U proteklih šest godina za titulu se namdetalo 165 kompanija. Radovan Milojević predstavljaće Srbiju na takmičenju u Monte Karlu.

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI