Počela je letnja sezona u ski-centru Tornik, na Zlatiboru !!!

  • Izvor: novosti.rs

16/06/2018

[views]

TORNIK – Letnja sezona u ski-centru Tornik, na Zlatiboru, počela je danas, a posetiocima će svaki dan od 11 do 17.30 časova biti na raspolaganju svi sadržaji tog centra.

trong>I ovog leta posetiocima će biti dostupni bob na šinama, panoramska vožnja žičarom, avantura park, tjubing staza, vožnja planinarskim biciklima na posebno pripremljenim stazama za ovaj sport.

Novine ovog leta su simulator skijanja, veštačka stena za penjanje i elektronski bicikli.

„Tokom letnje sezone imaćemo i četri promo perioda, kada će sve sadržaje u ski centru Tornik posetioci moći da koriste sa 15 odsto popusta“, kaže Ana Jovanović iz Skijališta Srbije.

Jovanovićeva ističe da je prošlog leta Tornik posetilo 42.000 gostiju, a u toku zime 50.000 skijaša.

„Prošla sezona je bila odlična,a očekujemo da ova bude još bolja i da će trajati sve do septembra“, naglašava Jovanovićeva.

Po rečima Jovana Pavlovića iz Turističke organizacije Zlatibor na ovoj planini trenutno boravi 10.000 gostiju,a sve je spremno za početak letnje sezone.

„Očekujemo da će ova sezona biti rekordna po broju turista.Svake godine Zklatibor beleži rast turističkog prometa od 5 do 10 odsto i prema našim procenama već smo premašili brojku od 1,5 miliona noćenja „, ističe Pavlović.

Prelep vikend u Vraćevšnici!!!

Prelep vikend u Vraćevšnici!!!

11/06/2018