Na Zlatiboru počinje sledeća faza izgradnje najduže panoramske gondole na svetu!!!

 

  • Autor: Ljubica Sokić

08/11/2017

Čajetina-POLAGANjE ELEKTROENERGETSKOG KABLA-Početak radova na polaganju elektroenergetskog kabla, otpočeće u petak, 10. novembra 2017. godine. Rukovodstvo opštine Čajetina, u ponedeljak 13. novembra u 10 časova na lokaciji kod trafostanice 10KV „Zlatibor II“ (put za Semegnjevo kod aerodroma) obićiće radove, te Vas pozivamo da propratite pomenutu aktivnost.

astavak radova na izgradnji gondole podrazumeva polaganje elektroenergetskog kabla 10KV od trafostanice na Zlatiboru do lokacije međustanice, gde je glavno mesto strujnog napajanja ovog infrastrukturnog objekta, a sve u cilju priključka na distributivni sistem električne energije zlatiborske gondole”, istakla je direktorka JP ” Gold gondola” Zlatibor Bojana Božanić.

Nakon dobijanja dozvole za izgradnju završne stanice na vrhu Tornika, tokom prethodne nedelje dobijena je dozvola i za sledeću fazu izgranje. Izvođač radova u okviru konzorcijuma sa kojim je Opština Čajetina potpisala ugovor, Hidromontaža iz Beograda otpočeli su planirane aktivnosti i spremni su za početak radova na kopanju kanala i postavljanju kablovoda za gondolu.

SRBIJA GRADOVI