Božić Bata podelio paketiće deci u Kisiljevu !!!

  • Autor: media-ps.rs/V.Dj.

07/01/2018

Vreme je novogodišnjih i božićnih praznika. Svi su veseli, srećni, ljubav je svuda oko nas. Ovo je vreme za darivanje, ponajviše deci.

O tome je razmišljao i junak naše današnje priče. Neustrašivi spasilac o kome smo već pisali.

trong>Vladimir Djordjević je čovek pun duha i želje, a pre svega, volje, da pomaže. Pisali smo medju prvima o povredjenoj rodi koju je spasao iz odžaka, i nije prošlo mnogo, on već ide dalje, nastavlja da čini dobra dela…

Članovi Omladinskog udruženja Kisiljevo su se na čelu sa Vladimirom, kao predsednikom, dogovorili da sakupe putem donacija novac i kupe paketiće koje bi darovali maloj deci u Kisiljevu za Božić.

Novac je sakupljen uz pomoć dobih ljudi, a i članovi su sami dali novac, i kupljeno je i podeljeno 48 paketića maloj dečici, koja su sa radošću dočekala kisiljevskog Božić Batu,Vladu. On je, na Badnje veče podelio pregršt bombona u crkvi za vreme paljenja badnjaka, a posle toga, išao od vrata do vrata, i delio deci paketiće.

Posle toliko dečijih osmeha i radosti koju su pokazali kada su im stigli paketići, ovo će zasigurno postati tradicija u ovom selu na obali Srebrnog Jezera, jer nema veće satisfakcije od sreće dece i njihovih iskrenih zagrljaja.

Pročitajte i tekst u kome smo prvi put pisali o Kisiljevu i Vladi

SRBIJA GRADOVI