Ženski fudbalski klub „Sloga 036“ gostuje ekipi „Savca“ u Šapcu!!!

  • Autor/foto : Ljubica Sokić

27/04/2018

KRALJEVO – Uprkos remiju u prošlom kolu protiv jake ekipe Šumadije, fudbalerke Sloge 036 će pokušati u nedelju da iznenade tim Savca iz Šapca koji zauzima vodeću poziciju na tabeli poručili su danas iz kraljevačkog kluba.
rong>Trener Sloge 036, Dejan Đilas je istakao da ih očekuje susret sa najboljom ekipom u ligi.„Ekipa Savca je definitivno favorit u predstojećoj utakmici, ali moraće to i da realizuju na terenu. Pokušaćemo sa mnogo drugačijom taktikom od uobičajene i, iskreno se nadam, da ćemo ih iznenaditi. Ukoliko budemo kompletni imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu“, naglasio je on na konferenciji za novinare.Jovana Paunović se prvo osvrnula na utakmicu protiv Šumadije koja je, kako je navela, bila najteža u nastavku polusezone.


„Međutim, nismo igrali u punom sastavu, tako da verujem – ako sada budemo kompletne možemo izboriti pobedu iako smo poražene od Savca u prvom delu nadmetanja na domaćem terenu“, naglasila je ona dodajući da će ovaj susret biti najteži od svih. Sara Radosavljević je, takođe, bila optimistična.„Bez obzira na činjenicu da protivnik nije ni jedan jedini put izgubio, a ni remizirao tokom prvenstva verujem u nas. Timskom igrom i duhom možemo sve“, ocenila je ona. Inače utakmica između Savca i Sloge biće odigrana u nedelju sa početkom u 13.30  časova na stadionu Zorke u Šapcu.

SPORT