SREBRO sija kao zlato-Srbija druga u Evropi!!!

 

SREBRO sija kao zlato-Srbija druga u Evropi!!!

  • Izvor: Ž.P.

17/09/2017

Srbija je druga u Evropi. Posle teške borbe i tesnog rezultata 85-93 nisu uspeli da se dokopaju zlatnog trona. Teške suze mladih košarkaša naše reprezentacije nije mogao ni veliki Saša Djordjević da ukloni svojim komentarima punim podrške.

ovenci su počeli od starta sa oštrom igrom, punom naglih pokreta, tako da je rezultat već na samom početku počeo sa velikih 10 koševa razlike. Ubrzo su se naši momci povratili i smanjili vodjstvo Slovenije na svega par koševa razlike.

Krenuli su naši hrabri orlovi u napad ali, bez obzira na sve, nije htela lopta u koš. Kako god da su gadjali, i koje god kombinacije i dodavanja, ali , ni slobodna bacanja , ni te preko potrebne trojke nisu išle od ruke našim srčanim momcima.

Razne izmene, promene taktika, interesantne odluke sudija na štetu našeg tima, sve što nije išlo od ruke našim razigranim momcima , htelo je Slovence.

Nije htela ni Bogdana trojka, ni slobodna bacanja druge mlade orlove, orne i spremne za pobedu.

Igrali su složno, spremno, jako, ali, nije se moglo protiv razigranih Slovenaca koji su ovakvom igrom, prvi put od kada su samostalna država , došli do medalje i to zlatne.

  Ali , vreme naših mladih orlića tek dolazi, i pod budnim okom veličanstvenog Saše Djordjevića tek ćemo ih gledati na evropskim tronovima ,a i SVETSKIM!!!

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT