SRBIJA U FINALU -IDEMO PO ZLATO!!!

 

SRBIJA U FINALU -IDEMO PO ZLATO!!!

  • Izvor: Ž.P.

15/09/2017

Srbija je pod vodjstvom Saše Djordjevića odolela napadima igrača Rusije pobedom 87-79  i hitrim koracima ide u FINALE gde će se za zlato boriti sa Slovenijom. NEKADAŠNJE ČLANICE STARE JUGOSLAVIJE boriće se za zlatnu medalju!!!

čani orlovi hrabo su naletali na protivnika, maestralnim potezima oduzimali lopte i davali nepogrešive trojke.

Vodjeni sjajnim Bogdanom Bogdanovićem,Bobijem Marjanovićem i ostalim razigranim momcima uspevali su svaki korak Rusa da isprate novim košem.

Medjutim,posle pauze,u trećoj četvrtini protivnici su se razigrali i zamalo da povedu,razlika se svela na svega 2 koša u korist plavih.

Igralo se poen na poen,koš na koš.Puno faula,ličnih grešaka,sudije su letele duž terena svirajući čas jednoj ekipi,čas dajući slobodno bacanje drugoj.

Ali,srčanost i mentalna snaga kao i odlična kondicija naših mladih orlova dovele su da ovaj uigrani tim povede u opasnoj ,ljutoj borbi i uz maestralne izmene i ubacivanja našeg odličnog trenera Saše Djordjevića pobedi u odvede Srbiju u feliko finale u kome će u borbi za zlato snage odmeriti sa Slovenijom,koja je pobedila Špance i po prvi put će se ,kao samostalna država,boriti za zlato.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT