PRAVI šlag na jednu sjajnu karijeru-Duško Tošić i dalje čeka i odmerava ponude koje stižu sa svih strana!!!

  • Izvor: sportske.net

21/01/2018

Srpskog reprezentativca, iako je već bio u Engleskoj, administracija sprečila da početkom decenije zaigra u PL, sada je šansa pravi šlag na jednu sjajnu karijeru!

ško Tošić i dalje čeka i odmerava ponude koje stižu sa svih strana. Pominjan je Totenhem, pa Ren i Bordo, ali su se sada još dva premijerligaša uključila u trku.

Prvi je Lester, Klod Puel želi Srbina kako bi ojačao poslednju liniju, a isto se odnosi i na „Karamele“, u Alardajsovoj postavci igre za našeg reprezentativca bi bilo mesta.

Tošić je već bio u PL, ali nije igrao za Portsmut jer klub nije mogao da ga registruje zbog finansijskih problema. On je tada posle sedenja na tribinama otišao u KPR koji je igrao u Čempionšipu i zabeležio nekoliko nastupa za „Policajce“.

Posle je stigao u Zvezdu, posle neuspešne epizode u Španiji, sjajnih pet godina u Turskoj, u Genčerbiligiju, pa onda u Bešiktašu sa kojim je osvojio dve titule. Igrao je još za OFK, Sošo i Verder, dvadesetak puta sa Srbiju, pravi „vagabundo“, a ovo bi na kraju bila kruna karijere, igranje u najjačoj ligi na svetu što je i zaslužio.

SPORT