Podgreva se atmosfera KAKO se približava dan povratka Novaka Đokovića na teren!!!

 

  • Izvor: novosti.rs

19/12/2017

Đoković svima potreban!!!

Magazin “Tennis World” piše da je Novak inteligentan, duhovit, zabavan, šarmantan i veliki džentilmen. Prvi turnir egzibicija u Abu Dabiju

KO se približava dan povratka Novaka Đokovića na teren, tako se i podgreva atmosfera, jer je očigledno da svima, svojevremeno najbolji teniser sveta, mnogo nedostajao. Tako magazin Tennis world, pod naslovom „Novak Đoković – poslednji zabavni momak tenisa“, piše da je Nole inteligentan, duhovit, zabavan, šarmantan i veliki džentlmen, i kao takav je potreban tenisu.

Dalje se navodi da Đoković tečno govori pet jezika: srpski, engleski, italijanski, francuski i nemački, ali da mu nije strano ni da se našali.

Džon Mekinro, Džimi Konors i Anri Lekont bili su nosioci te preko potrebne aure pre mnogo godina, ali budimo iskreni, do pojave Novaka Đokovića, dugo vremena to šaljivo mesto niko nije zagolicao. Idite na „Jutjub“ i videćete brojne video-klipove koji pokazuju ne samo to da ume da se šali na tuđ račun, već i da je pravi šampion u zabavi, a istovremeno i veliki džentlmen – navodi se u tekstu.

Naravno, imitacije najvećih rivala, zanimljive reklame i duhovite opaske na terenu i van njega, su nezaobilazna tema.

– Postoji tanka linija između života punog slave i uspeha, i normalnog života. Ovaj momak probija tu granicu i uspeva da spoji ta dva segmenta u koherentnu masu – piše dalje u tekstu. – „Serbinator“, za razliku od pravog komičara, neće reći da je u pitanju šala kako bi vam se dopala. Đoković je neko ko samo pomisli nešto zabavno i želi da podeli sa vama. To je ono što Novaka Đokovića, Džokera, čini čovekom.

Na kraju, Tennis world je poželeo uspešan povratak najboljem srpskom sportisti.

– Novak je potreban tenisu, želimo da kapu šaljivdžije nosi koliko on bude želeo, dok njegovi navijači takođe imaju želju da se vrati na prvo mesto i igra dugo, dugo vremena.

ABU DABI, DOHA, MELBURN…
NOVAK je povratak na teren najavio na egzibiciji u Abu Dabiju, od 28. do 30. decembra, gde je trenutno 12. igrač sveta osvajao trofej 2011, 2012. i 2013, i 2015. Potom, Novak će od 1. januara nastupiti na turniru u Dohi, gde brani titulu, a start Australija opena je 15. januara.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT