Nezaustavljivi Voždovi deklasirali Subotički Spartak

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- Neverovatan dan za Topolu, u najvažnijem meču sezone, odbojkaši Karađorđa napravili su pravu senzaciju pred prepunom halom i nošeni uzavrelom atmosferom savladali velikog favorita Subotički Spartak koji se bori za Evropu!

Foto OK Karađorđe

Kada je bilo najteže i kada je većina odbojkaške javnosti, davala male sanše Topoljcima da opstanu, Voždovi su se poput Fenix izdigli i slavili u dve jako teške utakmice, predvođeni bivšim srpskim reprezentativcem Nevenom Majstorovićem. Ovom pobedom Topola ima Superligaša i sledeće sezone, za ovu varošicu to je veliku podvig, a koliko je meč bio bitan dovoljno govori i to da je direktan prenos iz Topole po prvi put u istoriji prenosio javni servis, RTS 2!

Početak meča i celog prvog seta bio je jako neizvesnostan, Voždovi su sjajnim blokom i servisima drzali prednost i zasluzeno slavili 25:22!
Većina napada je na iznenađenje gostiju išla preko srednjih blokera gde su dominirali Radović i Bojović! U nastavku meča vođena je prava rovovska bitka, ali videlo se od samog starta da su gosti bili previše ukočeni, verovatno zbog atmosfere koja je bila u hali!

Nestavrni servisi Bekrića, Vemića, Nadaždina tokom celog meča su pravila razliku, uz odlične prijeme Smiljanića i Milenkovića, a potom su većinu akcija završavali srednji blokeri, a jako pametna rešenja i sjajan meč odigrao je i dizač Luka Šormaz.

Na veliku radost na tribinama sledeće sezone će najveći klubovi u Srbiji ponovo gostovati u Topoli!

Karađorđe – Spartak S 3:0 (25:22-25:20-25:17)
Gledalaca 700
Igrač utakmice: Nemanja Radović

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA