MUSLIN i dalje ostaje selektor , da ili ne!!!

 

  • Izvor: novosti.rs

25/10/2017

Posle sastanka u četvrtak u Beogradu će biti poznato hoće li fudbalska reprezentacija sa sadašnjim ili novim selektorom ići u Rusiju na SP.

SLAVIŠA Kokeza i Slavoljub Muslin oči u oči. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije i selektor reprezentacije će u četvrtak u Beogradu početi i završiti pregovore o nastavku ili prekidu saradnje. Ovo neće biti razgovor u četiri oka pošto će njemu prisustvovati i direktor reprezentacije Goran Bunjevčević.

edsednik FSS se trenutno nalazi u Londonu , a selektor Muslin u Nici, pa će obojica prekinuti svoje kraće odmore kako bi se našli za istim stolom i prekinuli medijske i kuloarske priče o tome da li Muslin ostaje na klupi „orlova“ koje je posle deset kola kvalifikacija , kao prvoplasirane u grupi „D“ odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiju, ili će ulogu selektora preuzeti Dragan Stojković Piksi koji je po nekima „već viđen“ u ulozi trenera koji će A reprezentaciju povesti na Mundijal.

Da na relaciji predsednik FSS – selektor ne funkcioniše baš sve kako treba bilo je jasno pre pretposlenjeg meča u kvalifikacijama koji je Srbija izgubila od Austrije u Beču kada je Stojković praktično bio deo zvanične delegacije FSS. Posle te utakmice samo su se pojačale glasine o smeni Slavoljuba Muslina koji bi bio prvi selektor neke evropske reprezentacije koji je sklonjen sa klupe pre Mundijala na koji je sa svojim igračima odveo svoju zemlju.

Sastanak u Beogradu doneće dakle odgovor na ključno pitanje: ko je stari ili novi selektor Srbije i ko će „orlove“ povesti na dva predstojeća prijateljska meča 10.novembra u Kinu i 14.novembra u Južnu Korenu.

Ako se Muslin dogovori sa Kokezom o nastavku saradnje pod uslovima koje budu usaglasili i selektor (drži se čvrsto principa da mu drugi ne sastavljaju tim i ne mešaju se u posao) i predsednik (želi da na putu do Rusije njegov glas čuju i u stručnom štabu), onda će „orlovi“ na Mundijal sa starim kormilarom. U suprotnom , fudbaleri će dobiti novog šefa sa kojim će igrati u novom sastavu i u novoj formaciji.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT