Fudbalerke „Sloge 036“ gostuju u Velikoj Plani!!!

  • Autor/foto : Ljubica Sokić

12/04/2018

[views]KRALJEVO – Fudbalerke kraljevačke Sloge 036 odigraće u nedelju utakmicu dvanaestog kola protiv ekipe Plane u Velikoj Plani sa početkom u jedanaest časova u okviru Razvojne lige Srbije.Jedna od Kraljevčanki, Jelena Ilić smatra da će to biti težak susret budući da protivnički tim ima veoma jaku odbranu
rong>“Zaista su solidna ekipa, međutim i mi imamo svoje adute i daćemo sve od sebe kako bismo zabeležile pozitivan rezultat“, navela je ona. Njena saigračica, Isidora Spasojević se složila sa Jelenom Ilić i dodala da će njihove protivnice imati prednost domaćeg terena.„Iako će publika biti na strani naših rivalki nećemo posustati u našoj želji za pobedom. Plana je sjajna ekipa, ali mi smo zacrtale cilj da se plasiramo u viši rang takmičenja i iskreno se nadam da ćemo ga i ostvariti“, izjavila je Spasojević na konferenciji za novinare. Prema rečima Aleksandre Aleksandrić njen tim će morati da igra oprezno od početka utakmice do zvižduka sudije za kraj meča. Ona je ponovila da je tim iz Velike Plane veoma jak, ali i obećala da će njena ekipa „ostaviti srce na terenu“ kako bi trijumfovala. Kormilar kraljevačke Sloge 036, Dejan Đilas je istakao da je protivnik veoma kvalitetan.


„Uprkos tome prihvatamo ulogu favorita u predstojećem susretu, budući da smo mnogo radili na treninzima tokom ove sedmice i idemo na pobedu“, poručio je on. Inače, u prethodnom kolu Sloga 036 je savladala ekipu Mačve rezultatom 7 : 0 na domaćem terenu i sada zauzima treću poziciju na tabeli. 

SPORT