FK „Morava“ ugostio ekipu FK „Karadjordje“ iz Topole na stadionu „Radničkog“ u Ćupriji

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

FK „Morava“ ugostio je ekipu FK „Karadjordje“ iz Topole na stadionu „Radnčkog“ u Ćupriji i obeležio je nedeljno popodne i okupio ljubitelje fudbala da isprate ovaj meč.

Naime, prošli meč ekipa FK „Morava“ igrala je sa „Napretkom“ iz Markovca na stadionu „Radničkog“ u naselju „Slavija“ u Ćupriji i tada je domaćin slavio sa 3:2. Priprema za nastavak sezone nastavljena je i u nedelju 11. februara, kada je na istom stadionu domaćin FK „Morava“ ugostio ekipu FK „Karadjordje“ iz Topole.

Kako smo saznali, više od dve decenije FK „Karadjorjde“ nije gostovao u gradu na Moravi, pa je možda ovo lepa najava da će se ove dve ekipe u budućnosti medjusbno ugostiti u prijateljskim mečevima.

Prvo poluvreme proteklo je u fer i korektnoj igri sa lepim prilikama za go, ali, mreže oba tima su mirovale.

Drugo poluvreme je krenulo nešto agresivnijim tempom, kada je i pao go gostiju iz Topole, što se ispostavilo kao i konačan rezultat.

I kao što smo napisali na početku, utakmica je protekla u fer i korektnoj igri, sem jednog manjeg koškanja igrača. Tu se pokazao sportski fer plej nadležnih oba tima, koji su veoma brzo smirili situaciju, i utakmica je nastavljena.

Ono što je evidentno je da su obe ekipe spremne za početak prvenstva u svojim ligama, a na trenerima je da uigraju timove što bolje.

Više fotografijama možete pogledati na našoj facebook stranci klik OVDE, kao i na našoj facebook grupi klik OVDE.. Zapratite našu facebook stranucu i facebook grupu MEDIA PS

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA TOPOLA