Crvena Zvezda u četvrtak u poslednjem kolu grupe “H” Lige Evrope na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje Keln!!!

 

  • Izvor: novosti.rs

04/12/2017

Utakmica sezone za Crvenu zvezdu u četvrtak. U poslednjem kolu grupe “H” Lige Evrope na stadionu “Rajko Mitić” dočekuju Keln.

– Kako to naš trener ističe od početka prvenstva, razmišljamo samo o prvoj narednoj utakmici, tako da nam je trenutno svima u glavama samo meč sa Kelnom koji nas očekuje.

a ekipa stekla je ogromno iskustvo igranjem u Evropi prethodnih nekoliko meseci i sada je došao trenutak da to i dokažemo. Zadovoljan sam našim dosadašnjim učinkom u grupi, a posebno činjenicom da primamo jako malo golova na evropskim mečevima. Nadam se da ćemo ovog puta timski uspeti da sačuvamo mrežu, a da će naši špicevi krunisati dobru igru čitave ekipe golovima – rekao je Savić za zvanični sajt kluba.

Štoper crveno-belih veruje da će dodatna prednost ekipe biti fantastična podrška sa tribina.

– Imamo vremena da se pripremimo, četiri dana napornog rada su pred nama. Motiv nam ni na jednoj utakmici nije falio, niti će ikada faliti, svi smo svesni kolika je čast i privilegija nositi dres Crvene zvezde. Ne sumnjam da ćemo dati i više od sto odsto svojih mogućnosti kako bismo na kraju slavili pobedu sa našim navijačima. Podržavaju nas od samog početka, nema potrebe da dodatno naglašavam koliko nam znače na svakoj utamici. Zaista, naši navijači su naša snaga i pokazaćemo koliko smo jaki zajedno na meču sa Kelnom.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT