Crvena zvezda će vrlo brzo promovisati novog šefa struke

1. јуна 2017.

Partizan je juče ostao bez trenera, ovih dana će imenovati novog, a kako sada stvari stoje, i Crvena zvezda će vrlo brzo promovisati novog šefa struke.

Ono što se juče najavljivalo, ekspresno je i potvrđeno u slučaju Partizana, crno-bele je napustio trener Marko Nikolić koji je prihvatio ponudu mađarskog Videotona, a u Crvenoj zvezdi još uvek traje iščekivanje šta će biti sa Boškom Đurovskim.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je posle poraza u finalu Kupa najavio podršku Đurovskom kada se bude odlučivalo o treneru na Upravnom odboru kluba, ali je potom dodao i da ne bi bilo dilema da je Zvezda sa Đurovskim na klupi osvojila Kup.

Ovako, juče se pojavila informacija da je bivši trener Čukaričkog Vladan Milojević sve bliži Marakani, ali nije on jedini kandidat za mesto šefa struke crveno-belih.

Naime, “Informer“ danas navodi da su u igri još trojica stručnjaka – Milan Rastavac, Nenad Lalatović i Slaviša Stojanović, kao i da su šanse da Đurovski ostane sada “svedene na minimum“.

Podsetimo, Milan Rastavac je u protekle dve godine imao zapažene rezultate sa niškim Radničkim, ali mu je plasman u Evropu izmicao. Po završetku sezone rastao se sa Nišlijama u potrazi za novim izazovom, a dolazak u Zvezdu bi to sakako mogao da bude.

Što se tiče Slaviše Stojanovića, on je slobodan u izboru nove sredine, a njegova glavna preporuka je to što je sa Zvezdom 2014. prekinuo šestogodišnju dominaciju Partizana.

Konačno, Nenad Lalatović bi mogao da bude i prvi favorit, ali problem je što njega očekuje Evropsko prvenstvo sa mladom reprezentacijom Srbije čiji je selektor, pa na Marakani ne bi odmah mogli da računaju na njega, a sezona u kvalifikacijama za LE počinje već za nepunih mesec dana.

SPORT