Boris Zečević profesionalni rukometaš i u 45. godini 

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Darija Petrović

Boris Zečević iz Nove Varoši profesionalno se bavi rukometom još iz mladih dana. Ništa po tom pitanju ne bi bilo čudno da Boris još uvek ne igra profesionalno rukomet u svojoj 45. godini.

Iako je njegovo vreme za profesionalno bavljenje sportom odavno prošlo, Boris se ne predaje. Kapiten Rukometnog kluba Zlatar, otac petoro dece, dokazao je da ljubav prema sportu ne mari za godine. Uvek spreman, zagrejan i neretko igrač koji rešava utakmice. Ko vidi Zečevića na terenu, ne krije da je iznenađen, ali sa utakmice ode pun hvale za kapitena rukometnog kluba Zlatar.

Iako godine ne dokazuju to, Boris je u svom klubu i gradu dobio nadimak „Deda“. Međutim, on se kao deda ne oseća, jer svakodnevno dokazuje da može i sa mladima u koštac. Rukomet je njegova ljubav, s toga se odlučio da, pored svog profesionalnog igranja za klub, trenira i mlade ljubitelje rukometa. Njegovim stopama je krenuo njegov sin, Tadija Zečević, koji ne krije da mu je uzor njegov otac. Tadija je, kao i ostali članovi porodice Zečević, ponosan na svog oca.

Dok trenira mališane, Boris nesebično deli savete i priča svoja iskustva. Kao trener je strog i pravičan, a kao igrač je spreman na sve izazove koji ga očekuju. Svoju ulogu kapitena svakodnevno opravdava. Često ga pitaju kada će u penziju, međutim, on odmahuje glavom i sa osmehom kaže: „Još uvek ne“. Za svaku pohvalu je što se Zečević još uvek bavi rukometom i verujem da će svoje iskustvo i savete preneti na svog sina Tadiju, koji se trudi da sve savete svog oca zapamti i to pokaže na terenu. Boris Zečević je sportista koji ostavlja srce na terenu bez obzira
na svoje godine.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

MOZAIK ŽIVOTA SPORT VESTI GRADA NOVA VAROŠ