Kada se spoji lepo i korisno-Marija Rosić vloger!!!

  • Autor: Saša Prokić/M.R

20/03/2019

Mlada, lepa i veoma atraktivna Marija Rosić pratiocima instagrama poznata kao Rosićka91..  Marija je mlada devojka iz Raške koja se zbog Ekonomskog fakulteta obrela u srcu Šumadije, Kragujevcu, apsolvent  je ekonomije na Ekonomskom, na smeru finansije, berze i bankarstvo. 

Foto: Marija Rosić

Ali pored fakulteta bavi se, kako ona kaže, “blogovanjem”,  gde uredjuje i vodi  pune 3 godine blog u kome govori o modi, načinu na koji treba da izaberete pravi komad garderobe i o negi kože, lica, kose…

Ali kako blogovi gube na popularnosti  a vlogovi dopiru do više ljudi odlučila je da izadje u susret svojim pratiocima kojih je sve više i više..

Naime, Marija je na ovu ideju došla jer je videla šta mladi prate a zbog svog atraktivnog izgleda i profesije kojom se bavi njen dečko Danijel (frontmen Mojito bend-a), spojila je lepo i korisno.

Do sada je  izbacila 3 vloga u kojima je predstavljala  svoje prijatelje, putovanje,  svoju porodicu, sebe i mali deo svakodnevnog života..

marija 4_n (450 x 562)
marija vlog n (500 x 600)

 

“Naredni vlogovi biće vezani za moju kosu (po kojoj sam prepoznatljiva), make up rutini, kako negujem svoje lice i još mnogo toga što bi mojim pratiocima bilo zanimljivo..

Maksimalno ću se truditi da konstantno radim na svom vlogu, da budem potpuno iskrena, da budem skroz prirodna (što i jesam) i da često izbacujem videe vezane  za  teme koje zanimaju ljude koji prate moj rad.  

Nadam se da ćete uživati u mojim vlogovima…”, odgovorila je Marija za naš portal.

Kada smo pitali Mariju da li može da se zaradi na vlogu, rekla je da joj to sada pričinjava zadovoljstvo, jer  voli javni život, ali i da može sebi da obezbedi jednu prosečnu platu.

https://youtu.be/NqB8IqIGbY4https://youtu.be/aKeCggsBwbMhttps://youtu.be/ybc_QZNwDTo

Do sada je radila mnoga slikanja, kako za prestižne brendoveše napoznatije dizajnere (Bata Spasojević, Amina Hasanbegović, Ivana Nikolić).

Kako i sam naslov kaže KADA SE SPOJI LEPO I KORISNO to može biti samo ključ uspeha, a mi ne sumnjamo da ćete dobro zapamtiti i često gledati na youtube  vlog  ROSIĆKA 91 i  i da će Marija biti neko o kome će se tek čitati i pisati..

MOZAIK ŽIVOTA