Šabački pisac Dušan Makević napisao novi roman „Ništa jeftinije od duše“ !!!

  • Autor: MEDIA PS

12/07/2020

Mladi pisac, Dušan Makević, je u knjizi preneo svoja razmišljanja o trenutnoj situaciji vezanoj za COVID 19,  jer je i sam preležao ovaj opaki virus.


„Radnja romana je o ispaštanju svojih i tudjih grehova, jer kad malo bolje razmislim, svi mi imamo u bližoj ili široj familiji, ili barem poznajemo nekog za koga možemo da kažemo, da ispašta zbog nečijeg greha“, rekao je Dušan u razgovoru o svom novom romanu.

„Ljudi ne razmišljanju o posledicama, jer im je bitna trenutna sreća. Ona i jeste, samo trenutna, a posledica dugoročna. Pričam o sebi i svedok sam svake reči. Tako je i kod onih kojima je želja veća od moje, samo što oni ne ispaštaju kao ja, na zemlji, već ispašta neko njihov. 
To su vam ona sitna slova u bankarskom ugovoru, koja ne možeš da pročitaš bez mikroskopa, pa potpišeš, jer ti prepriča bankar da su nebitna. Tako je i u životu. Treba paziti šta želiš i koja je cena želje, jer danas se sve plaća, sreća naročito“, ekskluzivno vam prenosimo deo romana, samo da vam malo zagolicamo maštu.


Dušan u svom novom romanu piše o svom iskustvu od momenta kada je saznao da je oboleo od COVID-a 19 kao i o svom i iskustvima svojih prijatelja koje je upoznao dok je ležao u bolnici i lečio se.

Zbog trenutne situacije nije mogao da radi promociju ove knjige već je možete nabaviti putem interneta, odnosno Dušanovog fejsbuka ili instagrama. Tu možete naći više informacija o samoj knjizi, kao i načinu naručivanja.

KULTURA VESTI GRADA ŠABAC