Povodom Dana opštine Paraćin, predsednik opštine Vladimir Milićević, dodelio maloj saksofonistkinji Kristini Vasić zlatnu plaketu !!!

  • Autor: MEDIA PS / B.V.

11/10/2021

Paraćin- Predsednik opštine Vladimir Milicevic dodelio je Kristini zlatnu plaketu koju dobijaju najzaslužniji građani.

Povodom Dana opštine Paraćin, predsednik opštine Vladimir Milićević, dodelio maloj saksofonistkinji Kristini Vasić, zlatnu plaketu !!!

Foto: privatna arhiva Boban Vasić

Mala Kika, kako je svi od milošte zovu, dobila je ovo priznanje povodom Dana oslobodjenja Paraćina, ali je ona zbog svih obaveza koje je imala u Strazburu, nagradu primila tek sada.

Kristina je pored plakete dobila i novčanu nagradu za sav trud i talenat, jer svojim vrednim radom pronosi ime svog rodnog Paraćina širom sveta, te su ovakve nagrade tek mali deo na koji ovaj grad može da se oduži maloj Kiki, devetogodišnjoj saksofonistkinji iz Paraćina, učenici 3. razreda Muzičke škole „Milenko Živković“.


„Ovo je ogromna privilegija za devetogodišnju devojčicu, a za nas roditelje velika čast i puno srce. Hvala Opštini Paraćin, Turističkoj Organizaciji Paraćina , i Kulturnom Centar Paraćin na velikoj podršci i svemu što rade za Kristinu“, rekao je za naš portal njen otac, Boban Vasić.

KULTURA VESTI GRADA PARAĆIN