Na međunarodnom takmičenju „Davorin Jenko“ u Beogradu, talentovani Vasilije Živanović osvojio prvu nagradu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS/ OMŠ Dušan Skovran

U Beogradu je 1. decembra 2022.godine održano međunarodno takmičenje „Davorin Jenko“.

Vasilije Živanović, učenik OŠ „Vuk Karadžić“ i učenik 2. razreda trube u OMŠ „Dušan Skovran“ osvojio je prvu nagradu u klasi nastavnice Slađane Milošević, uz pratnju klavirske saradnice Zorice Đakovski.

„Pravo je zadovoljstvo svirati sa izuzetno nadarenom decom koja svakodnevno vredno vežbaju i vole svoj instrument. Zahvaljujem se čitavom kolektivu muzičke škole Dušan Skovran na svakodnevnoj podršci i čestitkama koje su nam pružili na putu do ostvarenja našeg cilja“, izjavila je Zorica Djakovski za naš portal MEDIA PS.

„Vasilije je učenik koji veoma talentovan i ozbiljno shvata svoje obaveze i uvek se trudi da što više napreduje. Drago mi je i veoma sam ponosna što imam priliku da radim sa učenikom kao što je on, koji je svojim trudom i zalaganjem za dve godine osvojio dve prve nagrade, od kojih je jedna sa Medjunarodnog takmičenja „Davorin Jenko“, i već iza sebe ima dosta javnih nastupa. Želim da se zahvalim svima koji su nam pružili podršku i navijali za nas da se vratimo sa što boljim rezultatima“, rekla je u razgovoru za naš portal Sladjana Milošević, nastavnica koja malom Vasiliju predaje trubu, intrument koji on uči tek nepune 2 godine, a svojim nastupima već pokazuje da će biti pravi virtuoz na trubi i da će se o njemu tek pisati i čuti.

Čestitamo učeniku i nastavnicama na izvanrednom rezultatu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA