Odgovorna osoba agencije za registraciju vozila iz Požarevca zajedno sa grupom osumnjičenih falsifikovala registracione listove !!!

  • Hronika Srbije

16/11/2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetšestogodišnje žene iz Požarevca i trojice muškaraca starosti 39, 45 i 50 godina sa teritorija Rume, Mladenovca i Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave.

Policija je, takođe po nalogu tužilaštva, protiv 11 osoba sa područja Požarevca podnela krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.
Sumnja se da je četrdesetšestogodišnja žena, odgovorno lice agencije za registracuju vozila u Požarevcu, u toku 2018. godine, trojici osumnjičenih iz Rume, Mladenovca i Smedereva prosleđivala podatke o vozilima i njihovim vlasnicima, na osnovu kojih su oni sačinili 20 falsifikovanih registracionih listova u koje su uneli lažne podatke.

Odgovorna osoba agencije za registraciju vozila je, kako se sumnja, ove falsifikovane registracione listove prodala osumnjičenima sa područja Požarevca koji su ih upotrebili prilikom registracije vozila ili produženja registracije, iako su znali da su falsifikovani.

HRONIKA