USKORO PREMIJERA prvog singla Bojana Veličković-„MILENA“

  • Autor:Saša Prokić

11/12/2019

USKOROOO,  prvi samostalni singl Bojana Veličkovića- „Milena“, tačnije PREMIJERA njegove prve samostalne pesme je 19.12.2019. u 15h. Stoga ne propustite da u 15h budete na YouTube kanalu (Klik OVDE) ovog vrhunskog pevača.


Ali da Vam ukratko predstavimo Bojana…

Bojan Veličković nije novo ime na estradnoj sceni.  Od nedavno ovaj vrhunski muzičar otisnuo se u samostalne muzičke vode pod imenom : Bojan Veličković – El Maestro, gde nastupa sa svojim bendom koji nosi isto ime, a pre toga bio je vokal jednog veoma poznatog  benda.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Za Bojana može da se kaže da je neko ko je muzički izuzetno školovan i iza sebe ima poduži muzički staž. Po profesiji je diplomirani solo pevač. Bojan je u javnosti poznat po svom snažnom vokalnom umeću koje je širokog spektra.  Njegovu vokalnu interpretaciju čine: arije, napolitanske pesme, domaći i strani pop i rok, izvorna i narodna muzika.

Itekako je cenjen medju kolegama i često je scenu delio sa renomiranim pevačima, poput Zdravka Čolića, Vlade Georgijeva, Sergeja Ćetkovića, Džibonija, Ivana Milinkovića, Harisa Džinovića, Miroslava Ilića itd.

Ali, s obzirom da je od nedavno krenuo da samostalno nastupa, verujemo a i sigurni smo da će zbog svoje spontanosti i pozitivne energije imati veliku podršku kolega i novinara.


Ali, samo ćemo vam zagolicati maštu da ćete Bojana uskoro videti na jednom velikom muzičkom takmičenju, ali o tome ćemo više u drugom tekstu.

ZATO 19.12.2019.god u 15h IDEMO SVI NA YOUTUBE KANAL ovog vrhunskog pevača da podržimo njegov prvi samostalni singl..

mikrofon 2
note2

ESTRADNI KUTAK