UPOZNAJTE Milana(5+) Dinića !!!

  • Autor: media ps/Sasa Prokić

12/09/2018

Milan Dinić jedan od članova 5+ benda iz Knjaževca gde je rodjen i do 2009.god. u svom gradu živeo a od 2009.god. živi u Boru.

Milan je svestrani muzičar koji svira više instrumenata.. Klavijatura mu je glavni instrument ali ništa manje dobro ne svira i harmoniku, gitaru i bubanj.

Na naše pitanje od kada svira, Milan kaže : Sviram aktivno od 17-te godine a  u mom sadašnjem  5+ Bend-u od 2006. godine.
Pitali smo Milana da li je on glavni čovek u bendu ali odgovor koji je dao prosto nas je oduševio jer nije sebe izdigao iznad nego je svoj bend stavio kao porodicu.

Foto: privatna arhiva- uveličajte sliku jednim klikom

[views]

U srećnom je braku sa suprugom Ivanom Ilić-Dinić koja je pevačica u ovom uspešnom bendu kao i profesor violine.

Milan i Ivana imaju sina od 9 godina..

Milan Dinić: Pa recimo da jesam, mada ne volim da mi se to pripisuje tako, mi smo više drugari, kumovi u bendu, kao porodica, ne volim me nazivaju vodjom. Veoma smo složni i sve radimo transparentno..

Milan  privatno voli dobru rok muziku i često posećuje  koncerte rok bendova ali voli i dobru narodnu muziku ..

5+ Bend je knjaževački bend koji je u ovom delu Srbije veoma atraktivan.

Bend se svojim nastupima nameće na našoj muzičkoj sceni i gde god nastupaju uvek su ponovo rado vidjeni i slušani.

Milan je inace strastan navijač Crvene Zvezde i često ide na košarkaške i fudbalske utakmice ovog poznatog kluba, zato i ne sumnjamo zašto ovaj popularni muzičar pored svog posla koji odlično radi, ima veliki broj svojih fanova koji su kako navijaci C.Zvezde tako i ljubitelji dobre muzike koji Milan svira za Vas..

ESTRADNI KUTAK