SUPER SREĆKO KAO SUPER MARIO !!!

  • Autor: Saša Prokić

02/04/2020

Od kako je Korona virus zatvorio sve zemlje, pa i našu, sve je na neki način stalo, ali, da bi se ovaj nevidljivi nepijatelj pobedio, moramo ostati kući.


Foto: printsreen

U ovom trenutku muzičari su kao i svi stopirani, ali ne gube smisao za humor i dobru pesmu.

Tako je Srećko Krečar, da bi upotpunio ovo vreme koje provodi u krugu svoje porodice, pored stalnog apela na društvenim mrežama da ostanemo kući, rešio da svoje fanove oduševi, kako novim izgledom, tj brkovima, a onda došao na još lepšu ideju – stavio kapu, obukao crveni duks i odsvirao poznatu melodiju poznate igrice – Super Mario.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Video koji je postavio na facebooku naišao je na veliki broj pregleda i pozitivnh komentara..

Ali, takodje je dao jedan dobar primer svima, iako je u kućnoj varijanti, gde je svirao na svom aranžeru, nama je privukao pažnju jedan detalj, sve vreme je nosio zaštitne rukavice.

 Nosi ih i Super Mario ali ne zaštitne !!!

Srećko, kao i svi, jedva čekaju da ovo prodje i da se vrate normalnom životu . A nedavno snimljeni mega hit, OPASNO ME RADIŠ, koji je osvojio ceo region i u ovom, sada, suludom vremenu, peva se na svakom koraku.

 Srećko ovo vreme može da iskoristi da spremi novu pesmu koja će takodje uzburkati muzičku scenu.

https://www.youtube.com/watch?v=qiLDH6SxiwM

Sve javne ličnosti apeluju da sačuvamo zdravlje, kako nas samih, tako i nama najbližih, da ostanemo kod kuće, ali da bi iz ove izolacije izašli psihički stabilni, treba naći način da vreme prodje što bolje i lepše, pa ako ste malo klonuli duhom, neka vam video Srećka Krečara uveseli bar jedan dan.


SREĆKO VAM PORUČUJE “ŽIVI I ZDRAVI BILI, I OSTANITE KOD KUĆE!!!”

ESTRADNI KUTAK