PROGRESSİVE BAND SVIRAO NA SVADBI POZNATOG GLUMCA !!!

  • Autor: Saša Prokić

27/08/2021

Progressive bend iz Jagodine sve je više tražen bend, kako za svadbe i veselja tako i za klupske svirke u Srbiji ali i van nje.

Foto: PROGRESSIVE BAND

Kako saznajemo, u subotu je naš poznati, fantastični glumac Uroš Jovčić svojoj izabranici iz Španije Dženi Martin rekao svoje sudbonosno „da“. 

Iako Uroš nije želeo da se njegova svadba mnogo eksponira, ipak su se našle fotografije na raznim medijima kao i video zapisi na kojima se jasno vidi da je na ovom venčanju svirao niko drugi do Progressive band

Takođe, iz snimaka se vidi koliko je to bilo veselo slavlje i koliko je, zapravo, Progressive band doveo atmosferu do usijanja..

Na ovom venčanju u Hyattu pristvovala su velika imena naše gumačke scene i sve je bilo glamurozno.
Još jedan od razloga što su Uroš i Dženi izbrali baš ovaj bend je verovatno to što u okviru svog muzičkog repertoara imaju i pesme na španskom jeziku, a koje Marina Valo masetralno peva.


Da su Aleksandar, Bojan, Marina, Milica i Danilo, članovi ovog benda, bili i ovog puta na visini zadatka, govori atmosfera koja je na svadbi bila vrhunska kao i komentari gostiju i mladenaca na društvenim mrežama.

ESTRADNI KUTAK