Pevačica Mima Živković proslavila rodjendan u krugu porodice

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Autor: Ž. Prokić, foto: privatna arhiva

Pevačica Mima Živković je pevačica koja mnogo ulaže u sebe i u svoj posao.

Mima je nedavno snimila pesmu Majko, koju možetenaći na njenom yt kanalu. Ali, pored poslovnog dela, Mima mnogo vremena provodi sa svojim najbližima, a redovno deli i fotografije sa svojim sestrićima a i sa kućnim ljubimcima.

Ali, juče su Mimine društvene mreže bile preplavljene čestitkama od mnogobrojnih prijatelja, ali i od ljudi koji prate Mimin rad i karijeru, i svi su joj čestitali rodjendan.

Mima je ipak, ove godine odlučila da svoj 33. rodjendan proslavi u krugu svojih najbližih, jer je dugo vremena provela radeći i nastupajući, pevala je van granica naše zemlje. Sestrići Ozi i Miša, kao i sestra Dragana, i roditelji Miroslav i Sladjana jedva su čekali da svi budu zajedno i da rodjendan proslave u užem krugu, sa Mimom..

MIMA Živković je svoj rodjendan proslavila u restoranu Tomina priča, koji je napravljen u čast Tome Zdravkovića, a i sama Mima je rodjena na Tomindan, pa nije čudo što ovako lepo peva, vidi se da veliki pevači dolaze iz ovako lepih mesta na jugu Srbije.

Mimi ekipa portala MEDIA PS želi da bude zdrava, i da ima mnogo uspeha u poslu, i puno sreće u ljubavi i da zajedno sa svojim najbližima slavi bar još 3 puta toliko, a mi ćemo svaki put da ispratimo sve njene uspehe i pišemo o tome.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK