OBUKA VOZAČA AUTO ŠKOLE ADR Refleks

PR tekst

Kao što smo u predhodnom tektu napisali poseban akcenat stavljamo na buduće mlade vozače koji spadaju u najrizičniju kategoriju vozača! Da biste dobili dozvolu morate proći proces koji se sastoji iz teorijske i praktične obuke.

Obuku naših polaznika vrše licencirani predavači: saobraćajni inženjeri Dragan Pavlović. Srdjan Andrijašević, Danijel Marinković.
Posle predavanja, naši licencirani ispitivači proveravaju neophodan nivo znanja koji jedan vozač mora da poseduje. Ispitivači su Dragan Pavlović, Srdjan Andrijašević.
Ali, do dozovole je još dug put, jer predstoji obuka kod instruktora,koji su tu da polaznike naše škole nauče profesionalnoj vožnji.
licencirani instruktori naše auto škole su Dragan Pavlović. Srdjan Andrijašević, Danijel Marinković, Milija Milošević i Milan Vujić.

I kao što smo u prošlom tekstu napomenuli naša auto škola ADR Refleks koristi savremene metode u obuci vozača.Takodje, mi imamo za cilj da naše kandidate osposobimo za samostalno i bezbedno učešće u saobraćaju.
Auto škola ADR Refleks ima vrhunski tim stručnog osoblja, da posle obuke polaznik naše škole bude NAJBOLJI VOZAČ, JER JE NAJBOLJI VOZAČ BEZBEDAN VOZAČ
A ako do sada niste posetili našu auto školu onda je pravo vreme da nas pozovete i informišete se o svemu na našem sajtu, ali za više informacija pozovite 064/27-91-477-Dragan

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt
BIZNIS REČ DRUŠTVO VESTI GRADA DESPOTOVAC VESTI GRADA SVILAJNAC