PEDJA VUJIĆ NOVIM SINGLOM „U SUZAMA NA MUKAMA“ UZDRMAO ESTRADU !!!

  • Autor: Saša Prokić

01/08/2021

Na estradnoj sceni ovaj pevač je itekao poštovan od strane kolega. Pedja Vujić je nedavno snimio drugi singl U SUZAMA NA MUKAMA .

Zbog svoje specifične boje glasa odmah je provukao pažnju na sebe, a pesma je sama po sebi učinila da se dobro zapamti ovo ime – PEDJA VUJIĆ.

Pedjin singl U  SUZAMA NA MUKAMA je za kratko vreme našao put do velikog broja slušalaca, i već broji više od pola miliona pregleda na youtube platformi .

Važno je napomenuti da je muziku i aranžman za ovaj Pedjin singl radio Dejan Kostić, tekst napisao Milanko Ćirović, a režiju su radili Nebojša Višanović i Pavle Dejanić,pevač koji je takodje prjatelj našeg portala.

 Pa, šta onda drugo može da se očekuje kada na jednoj pesmi radi ovakav tim profesionalaca-jednom rečju- HIT !

Kao što smo već na početku napisali da je ovo njegov drugi singl, preporučujemo vam da odmah na youtube ukucate MOJE SUNCE i čujete Pedjin prvi singl (klik OVDE).


Ali kako novi singl U SUZAMA NA MUKAMA svakim danom broji sve veći broj pregleda na youtube, predlažemo vam da odmah zapratite njegov Instagram profil gde ćete moći da budete obavešteni gde i kada gostuje Pedja.

A do neke nove pesme ili covera, obavezno svi na youtube i ukucajte U SUZAMA NA MUKAMA šta drugo i uživajte

https://www.youtube.com/watch?v=7jPU5QZAUzM

A pošto je i Pedja prijatelj našeg portala, trudićemo se da što bolje i što više upoznate ovog momka raskošnog glasa.

ESTRADNI KUTAK