Pavle Dejanić i jutarnji !!!

  • Autor: Saša Prokić

08/04/2020

Pinkova zvezda Pavle Dejanić ne gubi vreme iako je, kao i svi u Srbiji, u karantinu u koji nas je sve oterao opasni korona virus…


Foto: prinscreen-youtube

Pavle je nedavno snimio sa prijateljima pesmu koja je u skladu sa trenutnom situacijom a ima pravi Apel- OSTANI KOD KUĆE..

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Ali, kao što smo napisali na početku, on ne gubi vreme, već se setio pesme koju je snimio pre osam godina a nikada nije ugledala svetlost dana, a nosi naziv JUTARNJI.

A kako je Pavle rekao za naš portal MEDIA PS, pesma je nastala  pre deset godina, u studenskim danima, u saradnji sa njegovim tadašnjim cimerom Stefanom Surudžićem iz  Negotina koji je radio kompoziciju za ovu pesmu dok je tekst je napisao on, a da bi sve bilo vrhunski aranzman je uradio Marko Kon.

Možda je pesma nesvakidašnja, ali smo sigurni da će u veoma kratkom vremenskom roku privući pažnju velikog broja slušalaca, a kako je Pavle šaljivo rekao “Nije u pitanju jutarnji program, nego jutarnje, hm, vodjenje ljubavi”.

S obzirom da je Pavle neko ko poseduje jaku energiju na svojim nastupima, ovom pesmom želeo je da svima koji prate njegov rad, a i svima koji ovo vreme izolacije krate muzikom podigne energiju na viši nivo..https://youtu.be/UPl0f6WrNe8

A  zašto da ne, i da većina posluša Pavla, donekle je bolje ne gledati jutarnji programi i misliti o Koroni, već iskoristiti njegovu pesmu, za kako kaže Pavle, “jutarnje, hm…”

ESTRADNI KUTAK