OSTANI KOD KUĆE-PAVLE DEJANIĆ, ŠAJA I PRIJATELJI !!!

  • Autor: MEDIA PS/Saša Prokić

26/03/2020

Muzika nema granicu i uvek je spajala ljude, a tako je i sada, jer, od kako je počela borba protiv nevidljivog neprijatelja koji ugrožava ljudske živote, muzičari su ostali bez nastupa, ali nisu izgubili  pozitivan i vedar duh koji je u ovom trenutuku najpotrebniji..

gure>

Slobodan Radanovic
Milan Kalinic
Bojan Velickovic
Dragan Sainovc Saja
Ivana Cosic
Nemanja Nikolic

Foto: printscreen youtube/Sloba Radanovic

Naime, Pinkova zvezda Pavle Dejanić , Šaja i prijatelji snimili su pesmu koja će u ovom vanrednom stanju veoma pozitivno apelovati na sve da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova, tako da ova pesma nosi naziv OSTANI KOD KUĆE.

Učešće u ovoj pesmi uzele su mnoge poznate ličnosti, poput Pavla Dejanića, Slobe Radanovića, Milana Kalinića, Bojana(El Maestro) Veličkovića, Nemanje Nikolića, Ivane Ćosić..

Tekst pesme radio je Pavle Dejanić, a kompoziciju i aranžman Dragan Šainović Šaja.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

 “Moja gradjanska, verska i buduća roditeljska svest su najviše uticali na radjanje ideje o tekstu i pesmi generalno. Nadam se da će dopreti ne samo do ušiju, nego i do odluke da se ostajenjem kod kuće jedino može pobediti ova moderna, nevidljiva, i nepredvidiva pošast na globalnom nivou, a ne samo u zemlji i regionu. 

  Ovako mi, umetnici, muzičari i svi ljudi iz javnog i kulturnog života želimo da pomognemo. 

  A mislim da ćemo pozitivnom melodijom, vrcavim aranžmanom i sugestivnim tekstom zaista dati svojevrsan uticaj! 

Svi se molimo da se pesma sluša samo nekoliko dana! I kraće od toga! Živeli!”, rekao je za naš portal MEDIA PS, pevać i tekstopisac Pavle Dejanić.

U jedno smo sigurni, ova pesma će veoma pozitivno uticati na sve koji je slušaju , kao i da će delovati na pravi način a da ćete poslušati aktere ovog spota i OSTATI KOD KUĆE.


Dok traje vanredna situacija, ova pesma će obeležiti jedno vreme, za koje se nadamo da će vrlo brzo ostati iza nas.

https://youtu.be/Z4huknF0WH8

Ovog puta nije poenta napraviti što duži tekst već slušati ovu pesmu i poslušati aktere – OSTANI KOD KUĆE!!!

ESTRADNI KUTAK