MOMAK IZ PROVINCIJE-Izašao prvenac album Slobe Radanovića !!!

  • Autor: Saša Prokić

10/07/2021

U ponedeljak, 12. jula od 22 časa održana je promocija prvog albuma Slobe Radanovića pod simboličnim nazivom- MOMAK IZ PROVINCIJE.  


Foto: Print screen youtube

Sloba je bio učesnik nekoliko muzičkih takmičenja, a s obzirom da se takmičio i u Pinkovim Zvezdama, dobio je šansu da udje i u Zadrugu, i da tamo pokaže svoj raskošan talenat.

Osim talenta, on je tu pokazao i da je iskren, vredan i kreativan mladić, pa su tamo nastale i neke pesme, od kojih je pesmu Naivna i snimio.

Na svom prvom albumu Sloba ima i nekoliko svojih pesama, za koje je pisao i tekst, a i muziku, a za koje smo sigurni da će već na prvom slušanju biti ozbiljni hitovi. Jedna je od njih je i pesma po kojoj album nosi ime-Momak iz provincije, ili Na današnji dan, u kojoj će  se mnogi pronaći …

Naravno, ništa manje dobre nisu pesme ni drugih autora koje je uvrstio u svoj album, kao što su Amerika, koja opisuje život ljudi preko grane, Da li si srećna sa njim, pravi narodnjak o staroj ljubavi, kao i pesma Ako neko pita, balada koja se već u startu izdvojila, što zbog reči ali i muzike, zatim Andjeo, koju potpisuje mladi pevač Leon…

Album je snimljen u studiju Infiniti produkcije, čiji je vlasnik inače i Slobin menadžer, Goran Lečić Leka.

Na albumu se nalazi 8 pesama: Momak iz provincije, Andjeo, Drugarice, Ako neko pita, Na današnji dan, Da li si srećna sa njim, Amerika i Ljubav na Balkanu.

Samo jednim klikom na nazive pesama možete preslušati svaku ponaosob.


Sigurni smo da će se medju ovim pasmama naći za svakoga po neka, a za mnoge i sve, koje će vrteti non stop.

Na promociji je bio veliki broj njegovih kolega i prijatelja, a čast da zapeva na promociji svog prijatelja imao je Miloš Radovanović, Slobin kolega i prijatelj.

Ostale Slobine pesme pogledajte na njegovom youtube kanalu – klik OVDE

Slobi čestitamo na albumu prvencu i svom uspehu koji je postigao do sada, a i svemu lepom što ga čeka u godinama koje dolaze.

ESTRADNI KUTAK