MARIJA LUKIĆ ODBILA POZIV IZ ZEMLJE POROKA

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: S.P.

Nova pesma pevačice Marije Lukić, ZEMLJA POROKA, za veoma kratko vreme privuka je veliku pažnju na sebe.

Foto: Marija Lukić

Treba napomenuti, a i za svaku je pohvalu, ideju i organizaciju spota uradila je baš Marija Lukić, dok je sve to realizovao Vuk Protić. Muziku, tekst i aranžman radio je Vuk Matić..
Takodje, u ovom spotu učestvovali su i glumci Maja Šestić i momak sa izuzetno plavim očima, Aleksandar Marković, koji je privukao pažnju nežnijeg pola.

Muzička industrija itekako ima uticaj na javno mnjenje, pa se stoga može reći da je Marija itekako radila ozbiljno na ovoj pesmi, gde je ostavila poruku…
Ako malo bolje oslušnete pesmu, zapazićete te poruku…

“Pesma je posvećena ženskom delu publike, mada se i muškarci pronalaze u pesmi. Pesma je napisana, tj iinspirisana je današnjim muško ženskim odnosima, gde ljudi, kad shvate da su voljeni, obično negde postanu oholi, i to uzimaju zdravo za gotovo, pa osobu za koju tvrde da je vole, obično stave na poslednje meso u svojoj listi prioriteta…“, rekla je za naš portal pevačica Marija Lukić..

I kao što smo već pisali o Mariji, ona intenzivno radi na sebi i svakom pesmom je sve bolja.. Zato i ne čudi što se na svakom njenom nastupu traži karta više..
Marija je već snimila 4. singla, i ostavila svojim pesmama pečat na estradnom nebu, ali, ove 4 pesme mogu da budu i dobar uvod za album.. Još par velikih hitova i album je tu…

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK