“NERVNI SLOM” SLADJE ALLEGRO VAS ODUŠEVIO, A ”MOJ BIVŠI” ĆE VAS RASPLAKATI

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Pre samo nekih petnaestak dana, Sladja Allegro nas je obradovala prelepom pesmom koja je za kratko vreme prešla cifru od million pregleda na youtube kanalu..

Naime, radi se o pesmi NERVNI SLOM, koja je za kratko vreme postala toliko viralna da se sluša maltene na svakom mestu. Pored pesme, i spot je privukao veliku pažnju.
Ali , Sladja ne bi bila to što jeste na estradnom nebu, kada ne bi svoj glas pokazala u punom sjaju. A to je uradila novom pesmom, prelepom baladom. Novi singl Sladje Allegro nosi naziv MOJ BIVŠI.
Muziku i aranžman za ovu prelepu baladu radio je Saša Nikolić, dok je tekst napisao Stevan Simeunović, a za spot se pobrinuo ko drugi, nego Sharan Nikolić.

Za samo petnaestak dana, dve pesme Sladje Allegro veoma su visoko kotirane na youtube, što je za svaku pohvalu a ujedno govori o kakvom je vokalu reč. Koliko je pesma dobra, dokaz je da je za samo nekoliko sati od postavljanja na njen youtube kanal, MOJ BIVŠI se već našla u trendingu na youtube.. Mnogi će se u ovoj prelepoj baladi “pronaći”, a sigurni smo da će i ova pesma, kao i sve njene do sada, VRLOO brzo naći mesto u vašim životima..

Ko zna, dve pesme, dva velika hita, možda je ovo samo najava jednog lepog albuma… Do tada, uživajte u pesmama Sladje Allegro.
Nas je oduševila pesma NERVNI SLOM, jer se nekako sama po sebi nametnula interesantnim spotom i rečima pesme. Ali, kako je pesma MOJ BIVŠI tek jedan dan viralana, a već je u trendingu, onda smo sigurni da će i ona brzo osvojiti vaša srca.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK