MAJKO-Novi cover „HOPA CUPA“ benda !!!

  • Autor: Saša Prokić

09/08/2019

Da se dobar glas daleko čuje, to je istina, ali, kada neko toliko dobro otpeva pesmu svog brata, onda je to ono pravo..


Foto; printsreen-youtube

Naime, Hopa Cupa bend je snimio novi cover MAJKO. U originalu ovu pesmu peva Darko Lazić, ali ovu pesmu, tačnije, novi cover Hopa Cupa benda je na maestralan način otpevao je Dragan Lazić, rodjeni brat Darka Lazića.

Ko zna, možda je ovo najava za neki odličan duet ova dva brata.

Ovde se vidi da krv nije voda i da je Dragan, isto kao i njegov brat Darko, ovu pesmu doneo na sebi svojstven način-VRHUNSKI!!!

noteee3 (660 x 140)
noteee2 (660 x 140)


Cover je uradjen u muzičkoj produkciju u studiju Cubaudio, a tim koji pobedjuje ne treba menjati.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=L0DIoQqo1iw&fbclid=IwAR0SP_hDmxFoy4l_wnaTAt2NAX2JY8QaGmx16CdE6IhhFLrfNofek7YOZvo&app=desktop#menu

Vama ostavljamo da uživate u novom Coveru Majko, Hopa Cupa benda, a za sve koji vole dobar glas, sigurni smo da će posle ovoga Dragana još više voleti, jer pesmu svog brata je otpevao kao što smo rekli- MAESTRALNO.

Saša Stojanović Caki, šef Hopa Cupa benda je odlučio, i nije pogrešio, da je najbolje da ovaj cover otpeva Dragan, jer na prethodnom singlu „Hopa Cupa“, duet su otpevali Branka i Dragan.

Kako je Caki rekao za naš portal  MEDIA PS, niko bolje od Dragana nebi otpevao ovu pesmu, a takodje smo eksluzivno saznali, Hopa Cupa bend sprema nešto novo, tačnije, novi singl, i o tome ćemo vas prvi obavestiti.

reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)
ESTRADNI KUTAK