Još sam tvoj – novi singl Bojana El Maestra !!!

  • Autor: Saša Prokić

10/08/2020

Bojan Veličković, poznat pod pseudonimom El Maestro, o kome smo već pisali, posle prve solističke numere mod nazivom „Milena“, koju je izdao za renomiranu kuću PGP-RTS, velikim koracima hita u nove projekte..


Kako je danas teško stanje oko korone i samo mali broj pevača se usudjuje da snimi novi singl, Bojan spremno nastavlja dalje, da gradi svoju muzičku karijeru, i svojoj publici koja je sve brojnija, predstavlja novi singl pod nazivom Još sam tvoj, u izdanju VIBE kanala by MEGIC REKORDS.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Ovom pesmom Bojan se našao rame uz rame sa veoma poznatim  imenima muzičke elite, kao što su: Nevena Božović, Lena Kovačević, Igor Simić, itd.

Novim singlom nije hteo ništa da prepusti slučaju, već je spot za novu pesmu uradio u svojoj produkciji „El Maestro medija”, sa svojim saradnicima i vrhunskim profesionalcima u svom poslu:

Za fotografije i svetla bio je zadužen Stefan Andrić, 

snimatelj i montažer je Neške bez greške, 

a reditelj je Bojan Veličković El Maestro.

 “Pesma je odabrana od strane nacinolnog Hit-fm radija, Jat radija i S-radija, i pesma je počela da se vrti na radio stanicama u Srbiji”, rekao je Bojan za naš portal.https://www.youtube.com/watch?v=OpjhioJsUGo

Sam spot je sniman u različitim delovima Srbije, miks prirodnih pejzaža I studijaske igre sa svetlima i bojama, od bele do crne, upotpunjen je savršenim vokalom i vanvremenskom muzikom. Sigurni smo da će se pesma “Još sam tvoj” biti novi hit koji će se rado pevati.

ESTRADNI KUTAK