ZAPOČETA REKONSTRUKCIJA DVORIŠTA OSNOVNE ŠKOLE “NIKOLAJ VELIMIROVIĆ” !!!

  • Autor i foto: Sara Stojićević

10/08/2020

Šabac- U ponedeljak su započeti radovi u dvorištu Osnovne škole “Nikolaj Velimirović”. Izdat je rok od 30 dana za završetak radova, ali bi plato trebao da bude gotov do polaska dece u školu.


-Zahvalio bih se Gradu koji nam je izašao u susret da realizujemo ovaj projekat i da napokon imamo lepo, funkcionalno i za učenike bezbedno školsko dvorište. Planirano je da sve bude završeno do početka školske godine, ali možda će biti nekog produžetka rokova. Ipak se nadamo da će do 1. septembra plato biti gotov, rekao je direktor OŠ „Nikolaj Velimirović“ Nenad Jović.

ZAPOČETA REKONSTRUKCIJA DVORIŠTA OSNOVNE ŠKOLE “NIKOLAJ VELIMIROVIĆ” !!!

Rekonstrukciju finansira grad Šabac i izdvojeno je negde oko 7 miliona dinara. Radove je danas posetio gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.


-OŠ „Nikolaj Velimirović, kao i OŠ „Janko Veselinović“, OŠ „Nata Jeličić“ i Ekonomska škola „Stana Milanović“ će dobiti nova, uređena i lepa dvorišta i početak školske godine će biti onakav kakav treba. Istovremeno se borimo sa zarazom i trudimo se da se život ne zaustavi. Grad će učiniti sve da, na što je moguće bezbedniji način, svi – i deca i zaposleni u školama počnu školsku godinu prema rasporedu koji su epidemiolozhi predložili. 

Šabac ima 13.682 učenika u osnovnim i srednjim školama i 1.729 zaposlenih. Za sve njih će grad Šabac obezbediti zaštitne maske. Sve škole će biti dezinfikovane pred početak školske godine i obezbedićemo dezinfekciona sredstva za sve škole za sve nastavne dane. Grad je tu da pomogne svima da budu bezbedni, rekao je gradonačelnik Zelenović

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA ŠABAC