HOPA CUPA BEND nema odmora, u pripremi nešto novo !!!

  • Autor: Saša Prokić

30/01/2020

Pre nepuna tri meseca Hopa Cupa bend je snimio novi singl DAJTE MI VREMENA. Ali nema odmora, ovog puta ovaj bend snima novi cover .


Foto: instagram-Hopa cupa bend

Kako smo saznali, cover će pevati Branka, volal ovog benda i Velika šefica, a s obzirom na njene, kako glasovne mogućnosti, tako i energiju koju poseduje, ne sumnjamo da će ovaj cover vrlo brzo postati slušan.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Caki, šef Hopa Cupa Benda, ostao je tajanstven i nije hteo da nam oda o kojoj se pesmi radi, ali sigurni smo da će njegova supruga pesmu otpevati maestralno…
Posle prvog singla HOPA CUPA, koji su snimili 2017. godine, ova pesma je u relativno kratkom roku postala pravi letnji hit sa više desetina hiljada pregleda. Ali zbog tehničkih razloga pesma se sada nalazi na njihovom novom Hopa Cupa OFICIJAL youtube kanalu


Ovim videom želimo da vas podsetimo kakve vokale ima Hopa Cupa bend a dok ne saznamo na kom coveru Branka radi, uživajte u gore pomenutim singlovima.

https://www.youtube.com/watch?v=Yg9PBADO3LYhttps://www.youtube.com/watch?v=wI4n21uUdiM

A ko zna, možda je ovo najava za novi singl a koji će pevati baš Branka, a do tada vam ostavljamo da uživate u HOPA CUPA I DAJTE MI VREMENA!!!

ESTRADNI KUTAK