GREŠKA  I SNEŽANA UZUNOVIĆ

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Možda će vas naslov navesti na sasvim drugu pomisao, ali, radi se o novom singlu Snežane Uzunović. Nova pesma GREŠKA i novi spot, ovog puta Snežana je uradila nešto što će vas osvojiti na prvo slušanje.

Foto: Smeyana Uzunović-instagram

Nova pesma GREŠKA i novi spot, ovog puta Snežana je uradila nešto što će vas osvojiti na prvo slušanje. A zašto je tako- pa kada na pesmi muziku i aranžman  radi Miloš Radovanović, a master i produkciju  Saša Dinić  a za spot se pobrinuo  Igor X , a sve to lepo vokalno iznela Snežana, onda je to ono pravo..

Snežana Uzunović i Impuls bend pored toga što rade na ovom muzičkom projektu, imaju i gust raspored nastupa, ali uvek rade najbolje, kao što je i na ovom singlu.

I šta drugo, sem da kažemo da sve ljubitelje dobre pesme USKORO očekuje jedan veliki hit – GREŠKA. Ali, ovo je samo da vam zagolicamo maštu  i da vam najavimo da će se GREŠKA, ali ne greškom, uskoro pojaviti na youtube-u.

Ali, do tada da vas podsetimo o kakvom je vokalu reč- predlažemo vam da odmah  na youtube ukucate njen cover “NEŠTO MI GOVORI” i Snežana Uzunović i Impuls bend, pa onda sami prosudite da li smo progrešili kada smo u prethodnom tekstu napisali da ovako dobar vokal niste skoro čuli.

ODMAH KLIK NA PLAY KOJI SE NALAZI ISPOD

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK