„GLEDAŠ ME“ ĆE BRZO OSVOJITI VAŠA SRCA !!!

  • Autor: Saša Prokić

04/11/2020

Dečko koji osvaja publiku, pre svega svojim glasom, spontan, prirodan, a iznad svega vrhunski vokal.Ime koje ćete zavoleti zbog negovih pesmama.. Da, to je Milan Petković.


Foto: Instagram Milan Petković

Iako je estrada desetkovana zbog korona virusa, Milanu ne manjka ispiracija za dobrom notom ili pesmom.

Prethodne dve pesme, “Kada zaboli” i “22” našle su put do slušalaca i imaju veliku preglednost na youtube, a sobzirom na to kako Milan peva, GLEDAŠ ME će brzo osvojiti vaša srca.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Tekst i muziku za pesmu Milan je sam uradio, a aranžman je uradio Miloš Marić, a to znači samo jedno – HIT.

Kako je i sam rekao, ovo je nešto novo i potpuno drugačije od do sada uradjenog, ali, ne treba sumnjati u Milana.

Milan je dve sezone bio u rijalitiju Zadruga, gde je takodje pokazao svoje glasovno umeće,.. Ali neko sa takvim glasom me treba da brine za sebe, a to će i ovom pesmom dokazati..

Sobzirom da smo čulu pesmu, verujte nam, pesma će vas osvojiti, a dok se pesma ne pojavi na youtube, zaintrigiraćemo vas TIZEROM njegove nove pesme…


View this post on Instagram

S ponosom vam predstavljam teaser za moju novu pesmu.Nesto potpuno novo, potpuno drugacije mozete uskoro da ocekujete od mene ❤️ tekst i muzika:Milan Petkovic, video by: @djedjor, arranged and produced by: @maric.music …Hvala za svu podrsku.Voli vas Milance ??❤️ #gledasme #milanpetkovic #musicvideo #newsong #belgrade #music #passion #emotions #zadruga #rijaliti #tall #curly #tattooed #stylish #fashion

A post shared by Milan Petkovic (@milanpetkovic_official) on

Dok se GLEDAŠ ME ne pojavi na youtube, uživajte u gore pomenutim pesmama Milana Petkovića, a rećićemo vam, premijera za GLEDAŠ ME je USKOROOOOO !!!

ESTRADNI KUTAK