Etno eko selo Vraneša ponovo otvara svoja vrata 16. septembra !!!

12/09/2021

Etno selo Vraneša je počelo sa radom 18. decembra 2020. godine, ali ubrzo nakon otvaranja došlo je do požara koji je uništio veliki deo ovog kompleksa.

 

Vlasnik, Goran Lečić Leka poznati estradni menadžer je ubrzo nakon toga rešio da ne klone duhom, nego je sve opet počeo od početka, da gradi, renovira, proširuje…

U sklopu novog centralnog objekta se otvara velelepna konoba koja prima do 100 gostiju, a tu su i bungalovi, bazen i wellness centar koji su spremni da prime stare a i nove goste da dožive izvanredan ugođaj i nezaboravno iskustvo.

Kompleks Etno eko sela Vraneša čini centralni objekat na četiri nivoa, površine 1000m2 , počev od konobe, recepcije i etno prodavnice na prvom spratu, do sale za prezentaciju i restorana površine 400m2 na drugom spratu. Na trećem spratu, osam ekskluzivnih apartmana, a u sklopu četvrtog sprata nalazi se duplex apartman sav u staklu, sa đakuzijem i pogledom na jezero.

Oko centralnog objekta nalazi se 5 zasebnih celina i Etno Wellnes i bazen. Pet bungalova površine 40m2 sa po dve dvokrevetne sobe i kaminima, upotpunjuju ambijent etno sela. Etno Wellness, površine 390m2, je jedinstven po svojim visokim standardima i projektantskom umeću. Čine ga ruska banja, finska sauna, ledena pećina, tepidarijum, sobe za masažu i svetlosnu terapiju, vital bar. 

ETNO SELO VRANESA-2
ETNO SELO VRANESA-1


Posebnom toplom vezom Etno Wellness je spojen sa zimskim i letnjim bazenom. Etno eko selo ima sopstveni izvor vode, a za grejanje svih prostorija koristi tri izvora toplote: podno grejanje, kamine i radijatore. Prateće sadržaje upotpunjuju: mesta za odmor i druženje, staze zdravlja, etno postavka, parking, heliodrom. Ceo kompleks etno eko sela odiše prelepom harmonijom tradicije i elegancije. Iz svakog apartmana i bungalova pruža se pogled na predivne predele netaknute prirode po kojoj je prepoznatljiva planina Zlatar.

U blizini Etno sela Vraneša nalazi se Uvačko jezero koje vaš boravak u tom kraju čini nezaboravnim. U jezeru živi dvanaest vrsta riba, retke i ugrožene vrste i druge faune. Biser Zlatara sa meandrima nalazi se u blizini kompleksa, a Radoinjsko jezero na samo par kilometara od objekta.

Dodjite u ETNO SELO VRANEŠA da odmorite i dušu i telo i napunite baterije za povratak u užurbanu svakodnevnicu !

ESTRADNI KUTAK ODMORI U SRBIJI