UŽ „Resavčanke“ iz Resavice učestvovale na Novogodišnjem bazaru u Despotovcu i svojim zanimljivim ručnim radovima impresionirale meštane

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Ž. Prokić

U četvrtak je na trgu Despota Stefana Lazarevića u Despotovcu organizovan Novogodišnji bazar u organizaciji Resavske pećine i Centra za kulturu.

Foto: UŽ Resavčanke

Desetine udruženja uzelo je učešće, a učenici Tehničke škole su služili sve prisutne toplim čajem, kuvanim vinom i prelepim medenjacima na čemu su im vredni učesnici bili neizmerno zahvalni.

„Učešće na bazaru kao i obično upotpunili smo prigodnim kreativnim proizvodima. Uz dobru muziku, druženje, ovog sunčanog dana očekujemo lepšu, bogatiju, srećniju, zdraviju Novu godinu i Božićne praznike ! S r e ć n o !“, rekla je za naš portal jedna od članica udruženja, predsednica UŽ „Resavčanke“, Nada Milovanović.

Na Novogodišnjem bazaru učestvovala su udruženja: UŽ „Resavčanke“ iz Resavice, Udruženje žena iz Plažana, „Kreativne Despotovčanke“ iz Despotovca, „Vredne ruke“ iz Stenjevca, poljoprivredna gazdinstva iz tog kraja, kao i vredni djaci iz Tehničke škole u Despotovcu.

I sledećeg četvrtka u Despotovcu će biti organizovan Novogodišnji bazar, na kome će vredni ljudi moći da izlože i prodaju svoje rukotvorine, pa vas pozivamo da im se pridružite i naredne nedelje.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

EKONOMIJA VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC