Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u ovoj godini je 3. marta!!!

  • Izvor: novosti.rs

01/03/2018

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u ovoj godini, u kojem učesnike očekuju vredne nagrade biće održano u subotu, 3. marta, u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, saopštila je Vlada Srbije.

style=“text-align: center;“>foto Ž. Prokić

Nagrade će izvlačiti teniserka Jelena Janković, automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i košarkaši Marko Ždero i Dejan Majstorović.

Svi oni su podržali „Godinu borbe protiv sive ekonomije“.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković – „Padina“, 12 automobila marke „fijat“ 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o.“ i „DIS d.o.o.“

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre – Vlada Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 4. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u roku od 3 dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije .

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje pristignu na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena u petak, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili stignu posle 2. mata, učestvuju u narednim izvlačenjim. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije, stoji u saopštenju.

EKONOMIJA