Novim projektom potpisanim u Novom Sadu opština Svilajnac dobila je ŠEST NOVIH DEČIJIH IGRALIŠTA

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor, foto:O.Š.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović potpisao je u Novom Sadu ugovor sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem o realizaciji projekta Razvoja lokalne infrastrukture i institucionalnog jačanja lokalnih samouprava.

Ovim projektom opština Svilajnac dobila je ŠEST NOVIH DEČIJIH IGRALIŠTA i to u selima Dublje, Kušiljevo, Grabovac, Sedlare, Lukovica i u Vračarskoj ulici u Svilajncu.
Ministar Vesić pohvalio je projekat Opštine Svilajnac:
„Svilajnac je dobio sredstva za jedan sjajan projekat, kojim će se urediti centralne zone u 5 sela, i izgraditi nova igrališta za decu, a koje će postati mesto okupljanja meštana gde će oni kvalitetno provoditi svoje vreme. Radi se i jedno igralište u Vračarskoj ulici u Svilajncu i ja sam jako zadovoljan ovim projektom“ – rekao je on dodavši da je opština Svilajanc od Ministarstva dobila bespovratna sredstva u iznosu od oko 736.000 evra za ovaj projekat.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović istakao je odličnu saradnju lokalne samouprave i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na brojnim projektima koji su realizovani ili su u toku, kao što su izgradnja novog mosta u selu Vosjka i izgradnja 72km kanalizacione mreže i mnogi drugi.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

EKONOMIJA VESTI GRADA VESTI GRADA SVILAJNAC