Naš najveći izvoznik (Fijat 500L), posle nedavnog štrajka, proizvodi punom parom!!!

 

Naš najveći izvoznik (Fijat 500L), posle nedavnog štrajka, proizvodi punom parom!!!

  • Izvor: novosti.rs

11/09/2017

U PRVIH sedam meseci ove godine na našem tržištu je prodato 16.720 novih automobila, a najviše je prodala kompanija „Fijat-Krajsler automobili Srbija“ – čak 2.24

sle štrajka radnika, koji se završio sporazumom na obostrano zadovoljstvo i radnika i „FKA Srbija“, kao i posle kolektivnog odmora, Feragosta, proizvodnja u kragujevačkoj fabrici je nastavljena punim kapacitetom, pa je i nova prodajna akcija, takozvani lojaliti program, već prve nedelje od promocije dala izuzetne rezultate.

– Ponuda „fijata 500L“ pod nazivom „Nacionale“ sa jednom od najnižih kamata na tržištu, 3,99 odsto, s ratom od 114 evra, naišla je na sjajan odziv kupaca – kažu nam u jednom od „Fijatovih“ prodajnih salona. – U programu „Nacionale“ uz automobil sa „klimom“, radiom, mnogo bezbedonosnih sistema, nudimo i dvogodišnje besplatno održavanje kao i garanciju od totalne štete i krađe.

Ono što je posebno obradovalo kupce jeste mogućnost kupovine vozila po sistemu „staro za novo“ pri čemu nije bitno o kom se starom automobilu radi.

Fabrika automobila iz Kragujevca je i u prvih šest meseci 2017. bila najveći izvoznik sa 562,2 miliona evra od ukupno 2,1 milijarde evra.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

EKONOMIJA