UJEDINIMO SE I POMOZIMO DA DR ANA JAĆIMOVIĆ DOBIJE BITKU SA OPASNOM BOLEŠĆU !!!

27/08/2021

UJEDINIMO SE I POMOZIMO da Dr Ana Jaćimović dobije bitku sa opasnom bolešću i da nastavi da radi ono što je do sada radila – da spašava druge živote.

Dr. Ana Jaćimović, iz sela Krežbinac kod Paraćina, mlada i lepa devojka, koja od nedavno radi kao doktor pod ugovorom u Domu zdravlja u Paraćinu, obolela je od raka debelog creva.


Klik na Foto: Prvatna arhiva-Ana Jaćimović

“Na kraju februara 2020. godine Ana je otkrila je da boluje od raka debelog creva a prve simptome  osetila je tako što je imala bol u stomaku i ramenu. Odmah se javila lekaru a poč-etkom marta uspostavljena je dijagnoza- rak debelog  creva”, rekao je Anin rodjeni brat Dragan za naš portal.

Anino lečenje započeto je u paraćinskoj bolnici i 24. marta uradjena je prva operacija a posle šest dana i druga radikalna hirurška operacija u Beogradu, u Kliničkom centru.

Kako je Dragan dodao, posle operacije stigao je nalaz da je tumor u četvrtom stadijumu razvoja i da je u poodmakloj fazi, a desetak dana kasnije uradjen je skener gde se videla metastaza i na plućima. Tumor je jako agresivan, zahvatio je većinu organa trbušne i karlične duplje.

Kada vidite Anu, nikada ne biste rekli da se ova mlada žena bori za život, jer je ona neko ko je vedrog i pozitivnog duha.

Ali, život se poigrao sa njom i ovom prilikom apelujemo na sve gradjane njenog Pomoravlja, ali i Srbije, da se ujedine i pomognu nekom ko se zaista trudio da pomogne drugima, kako svojom pojavom, tako i stručnim znanjem, jer je lekar.


DA BI ANA PONOVO POMAGLA PACIJENTIMA, a i dalje bila omiljeni doktor, potrebno je mnogo novca.

Kako je situacija sa korona virusom sve zaustavila, Ana nije u mogućnosti da se leči van zemlje, tako da lečenje počinje u Srbiji.

Kao što je Ana rekla za naš portal, “koja god terapija da bude, biće potrebno mnogo novca za agresivno lečenje ove bolesti, a ja sam zahvalna svim koji su uzeli učešće u mojoj borbi za život”

S obzirom da je bolest kod Ane agresivnog stanja, njen život zavisi i od brzine lečenja. Sve je to veoma skupo, i potrebno je nekoliko desetina hiljada evra, a njen život na neki način zavisi od svih nas.

NEMOJTE DANAS OTIĆI NA JEDNO PIĆE, ILI UPLATITI PORUKU ZA NEKI RIJALITI, KAO I KUPITI KUTIJU CIGARA, VEĆ UPLATITE NA RAČUN ZA POMOĆ ANI JAĆIMOVIĆ. 

 ŽIVOT NEMA CENU I ANA NE MOŽE VIŠE DA ČEKA !!!


Klik na Foto: Prvatna arhiva-Ana Jaćimović

Ana se svakog dana moli bogu da sto pre počne  lečenje biološkom ili imunološkom terapijom i zahvalna je svima koji se trude da joj u ovim najtežim trenucima pomognu, a do tada Ana u Paraćinu prima hemoterapiju i čeka rezultate genetskih ispitivanja od kojih zavisi njen dalji tok lečenja..Ova hrabra devojka će lečenje možda kasnije da nastavi u inostranstvu, kad se skroz otvore granice, a u zavisnosti od odgovora na terapiju koju započinje ovde.

Dragan je, od kada je saznao da mu sestra boluje od teške  bolesti, postao njena desna ruka, tu uvek da  joj pomogne i živi za njegovu prelepu sestru.

Kao što smo već na početku rekli, Ana je iz sela Krežbinac kod Paraćina, I neko je ko je omiljen u svom mestu. Zato su kolege iz farmacije gde je prvobitno radila, rešili da pomognu i sada se štandovi za pomoć Ani nalaze u gradovima Pomoravlja, ali, sve je to nedovoljno.

Ana je pored svih problema veliki optimiista i pored svega je sigurna je da će izaći kao pobenik, a na svima nama je da se UJEDNIMO i pomognemo da Dr. Ana Jaćimović dobije ovu bitku i da nastavi da radi ono što je do sada radila – da spašava druge živote.

 ANA NE MOŽE VIŠE DA ČEKA – POMOZIMO DR ANI DA SUTRA ONA POMOŽE DRUGIMA !!!

pošalji SMS  811 na 3030

kao i uplatama na

dinarski račun: 160-6000000069918-09

i devizni račun: 160600000006992682

 – BUDI HUMAN-

DRUŠTVO VESTI GRADA PARAĆIN