U nedelju se u Topoli održava 1. Memorijalni turnir „DRAGOSLAV SPASIĆ SPALE“ !!!

12/08/2021

Dragoslav Spasić Spale bio je neko ko je svojim tekstovima i video snimcima doprineo da se za Topolu čuje mnogo dalje i mnogo češće nego što je to bilo do momenta kada je on pored svog posla se latio pera i kamere i počeo da radi kao novinar našeg portala MEDIA PS.

Bio je neko ko je stizao svuda, da sve zabeleži i slika, da udje Topoljcima pod kožu i piše o različitim dešavanjima u ovom Šumadijskom mestu, o običnim ljudima, mestima i dogadjajima, uvek nasmejan i spreman za šalu. 

Ali, bio je spreman i da piše o ozbiljnim stvarima i problemima koji su mučili gradjane Topole, i uvek je nailazio na otvorena vrata čelnika ovog mesta.

Spaletove članke  sa našeg portala vrlo često su preuzimale i redakcije drugih portala, što samo po sebi govori o njegovom kvalitetu i veličini.


Ali, nažalost, korona je uzela svoj danak, i Spaletovo srce nije izdržalo…

Vodjeni idejom da se u Spaletovu čast organizuje memorijalni turnir kontaktirali smo pre godinu dana njegovu porodicu. Tanja i Aleksandar koji je takodje sportski radnik su ideju odmah podržali i zahvaljujući Aci i sportskim aktivistima Topole naša ideja da se svi odužimo Spaletu je sprovedena u delo.

U čast Dragoslava Spasića Spaleta u Topoli će u nedelju biti organizovan 1. Memorijalni turnir „Dragoslav Spasić Spale“ na kome će, za prvi put, učestvovati 4 ekipe Ženskih fudbalskih klubova, i to ŽFK „Kraljica Marija“ iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje, ŽFK „Šampion“ iz Gornjeg Milanovca i kao domaćini, ŽFK „Karadjordje“ iz Topole, timovi A i B. 

Turnir u velikom fudbalu, organizator ŽFK Karađorđe uz svesrdnu pomoc porodice i FK Karadorde.

On je kao novinar pisao mnogo o svim timovima iz Topole, a rad ženskog fudbalskog kluba je pratio i podržavao i nije propuštao nijednu utakmicu. Jednostavno, verovao je u njih.

Memorijalni turnir „Dragoslav Spasić Spale“ održaće se u nedelju, 15. avgusta, na gradskom stadionu u Topoli, sa početkom od 16 časova.

Vašim prisustvom poštujući sve epidemiološke mere, uveličajte ovaj memorijalni turnir jer ćete ma taj način popularnom Spaletu i iskazati poštovanje koje je zaslužio ..

Spale je i kao kolega našeg portala MEDIA PS servisnim informacijama promovisao Topolu u najboljem mogućem svetlu, a sport je bio nešto što je on mnogo voleo i veoma doprineo da se sport iz Topole promovise maksimalno..

DRUŠTVO VESTI GRADA TOPOLA