Šumadija sajam „Sajam automobila- Auto Expo “ predstaviće brojne nove modele vozila!!!

 

  • Izvor: M.M.

30/11/2017

„Sajam automobila- Auto Expo “ ,Šumadija sajam organizuje već 12 godina,a poslednjih 10 na Šumadija sajmu u sajamskoj hali na 1600 m2.

a manifestacija se na kalendaru sajmova zadržala već duži niz godina i kao takva zaista postala tradicionalna.Još pre nekoliko meseci javili su se  izlagači koji su potvrdili svoje učešće, a to je samo jasan pokazatelj svrhe postojanja i neophodnosti ovakve manifestacije u gradu sa bogatom istorijom u automobilskoj industriji. Na ovogodišnjem „Sajmu automobila “  izlagači će predstaviti brojne nove modele vozila ,ali i akcijske cene i sajamske pogodnosti i popuste. Kao četvrti grad u Srbiji,treće sajmište nakon Beograda i Novog Sada  zastupamo Centralnu Srbiju,kako što se tiče nasih izlagača ,tako i same posete, mada ne izostaju ni saloni iz Beograda.

Ove godine na sajmu će biti zastupljene sledeće Auto kuće i Brendovi : Auto kuća Tasić (Volkswagen), Jugosport (Renault i Dacia), British motors (Land Rover), Nikom i Nikom auto Fiat, Mazda, Jeep,Lacia), Inter auto trade(Opel), MK auto (Citroen i Toyota), LF auto (Nissan), Tomić auto (Škoda), Maric auto (Hyndai). Očekivanja su da će ova godina zabeležiti odličnu posetu,jer se ovaj sajam tradicionalno uvek održava u prvoj polovini meseca decembra,ove godine od 08 do 10 i kao takav iz godine u godinu beleži porast interesovanja kako sa aspekta izlagača, tako i posetilaca.   KONFERENCIJA ZA NOVINARE je zakazana za UTORAK 5. DECEMBAR u 12:00 časova na Šumadija sajmu. Prisutnima će se obratiti Član gradskog veća za privredu,gospodin Radomir Erić i direktor Šumadija sajma,gospodin Zoran Nedeljković.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

DRUŠTVO